Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental BikeLab, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele personale pe care le prelucrăm , sunt chiar cele oferite de dumneavoastră (nume, prenume, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail).

Vă garantăm că datele dumneavoastră vor fi folosite numai pentru a onora comenzile de pe acest site, pentru programari la service, pentru eventuale tombole/concursuri si pentru Newslettere, în cazul în care sunteți abonați la acestea. Datele nu le vom vinde și nu vom trimte spam-uri.

Dacă trimiteți un comentariu referitor la unul sau mai multe produse atunci, pe site, va apărea numele dumneavoastră. În momentul în care trimitți un comentariu sunteti de acord cu această condiție.

Echipa BikeLab Brașov