Pantaloni Endura Hummvee Short II with liner Kaki

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
207 Lei
(318 Lei)
Cod: E8064KH
Cautam la furnizor
Brand: ENDURA
Culoare: KAKI

Filosofia Designului
Această icoană mult iubită a scenei MTB a fost dezvoltată inițial prin colaborarea cu curierii de livrare din Londra în acea perioadă. I-am întrebat de ce au nevoie într-o pereche de pantaloni scurți de ciclism urban și s-a născut Hummvee. Un produs atât de versatil, încât a fost adoptat și de cicliștii montani și poate fi văzut atât pe traseu, cât și în naveta zilnică în oraș. Pe lângă modelul baggy ¾, vă oferim și pantalonul original baggy, Hummvee Lite și pantalonul hummvee.

Țesături
Pantalonul scurt este confecționat dintr-o țesătură rezistentă de nailon mini-ripstop cu finisaj DWR pentru o protecție eficientă împotriva pulverizării. Cusăturile critice sunt, de asemenea, cu două ace pentru un plus de securitate.

Buzunare utilitare și cargo
Acest scurt scurt are nu mai puțin de 6 buzunare: 2 buzunare din spate Velcro®, 2 buzunare laterale cu fermoar și 2 buzunare mai mici pe coapsă pentru monedele și cheile tale.

Durabilitate
Încercat și testat, acest scurt a supraviețuit multor biciclete și am muncit din greu pentru a ne asigura că durabilitatea sa nu va dezamăgi. Acestea includ un nailon dur și sunt cusute duble în zonele critice, făcându-le aproape indestructibile.

Scurt de căptușeală detașabil Clickfast™ inclus
Acest produs vine complet cu o căptușeală detașabilă Endura Clickfast™. Doar trageți-le și sunteți gata să rulați. Căptușeala este realizată cu o plasă elastică ușoară, talie elastică și prindere din silicon pentru tiv. Perneaua scaunului este propriul nostru material din seria 200 pentru confort absorbant pe tot parcursul zilei. Și poate fi introdus și scos rapid cu sistemul de atașare Clickfast™, interschimbabil cu alți pantaloni scurți pentru ciclism MTB din gama noastră.

Țesătură durabilă din nailon mini-ripstop cu finisaj DWR
Finisaj rezistent la apă, fără PFC, non-toxic
Include căptușeală detașabilă Clickfast™ cu tampon din seria 200
Orificii de aerisire cu fermoar pe coapsă cu inserții din plasă
Buzunare pentru mâini cu fermoar, buzunare cargo și buzunare mari pentru hărți din spate
Panoul scaunului durabil, fără sudură
Bandă elastică în spate și centură reglabilă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare