Pantaloni Endura Singletrack Short II "Black"

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
259 Lei
(399 Lei)
Cod: E8116GS/3
Mai sunt putine
Brand: ENDURA

Filosofia Designului
Când Endura și-a propus să actualizeze SingleTrack Short, rezumatul a fost clar. Construiește un baggy antiglonț care arată grozav, are performanțe și mai bune și o va face în continuare traseu după traseu, din nou și din nou. Faceți cunoștință cu SingleTrack Short II. Stilul modern curat, combinat cu țesături din nailon rezistente și durabile, panouri mari elastice plasate strategic, orificii de ventilație și spațiu de depozitare amplu satisface slipul și nu numai.

Durabilitate Apelată
Nailonul este un material excelent pentru articolele de îmbrăcăminte care sunt supuse abuzurilor, cum ar fi rigorile ciclismului montan. Pentru a amplifica și mai mult durabilitatea, cusăturile cu ace duble au fost folosite pentru a consolida cusăturile critice.

Croială prietenoasă pentru genunchi
Acești pantaloni scurți au fost proiectați ținând cont de genunchiere, cu lungimea piciorului optimizată pentru a ține la distanță poliția care ține la distanță.

Compatibil Clickfast™
Acest SingleTrack Short II are clapeți Clickfast™ pe centura interioară, care vă permit să fixați în siguranță orice pantaloni scurți Endura Clickfast™. Toți pantalonii scurți cu căptușeală au căptușeală interioară, oferind un confort îmbunătățit în șa.

Țesături rezistente din nailon, cu panouri mari elastice
Finisaj rezistent la apă, fără PFC, non-toxic
Buzunare pentru mâini și telefon cu fermoar
Bandă de absorbție cu velcro
Cusătură critică cu ace duble
Compatibil cu căptușeală ClickFast™
Croială prietenoasă pentru genunchi
Orificii de aerisire cu fermoar
Clasicul Endura care continuă să se îmbunătățească

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare