Pantaloni Endura MT500 Waterproof II

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
1,130 Lei
Cod: E8106BK/3
Disponibil la comanda
Produsul se comanda de la furnizor, timpul de livrare si disponibiblitatea produsului vor fi comunicate dupa plasarea comenzii.
Brand: ENDURA

Filosofia Designului
Parte a colectiei premiate MT500, Endura a ridicat serios cadranul „All-mountain” pentru a crea cea mai recentă și cea mai mare iterație a celui mai bine vândut pantaloni impermeabil MT500 II. Colecția de alegere pentru Dowhill Legends the Athertons. Fermoarele pe toată lungimea piciorului au opțiuni de aerisire îmbunătățite și oferă ușor de scos cu pantofii. Noua, mai durabilă țesătură ExoShell40DR™ și actualizarea stilului pentru a le menține în concordanță cu restul colecției impermeabile reînnoite MT500, aceștia vor fi cu siguranță pantalonii tăi pentru vreme umedă pentru plimbările viitoare. Fără PFC și construit pentru a rezista, acest produs are acum, de asemenea, acreditări puternice de mediu și este MADEKIND.

ExoShell40DR™
Țesătura din inima noii colecții ucigașe de impermeabilitate MT500 se mândrește cu aceeași categorie de respirabilitate și evaluări de impermeabilitate ca și ExoShell40 standard, dar cu durabilitatea (DR) optimizată pentru a aborda cel mai aspru teren montan. Un strat exterior dur și durabil este laminat cu o atingere moale, un strat interior din plasă cu absorbție mare, care îndepărtează eficient umezeala de pe piele și prin membrana super-fină fără fluor plasată în mijloc. Ca și în cazul tuturor impermeabilizărilor Endura, ExoShell40DR™ este tratat cu un tratament DWR fără PFC ecologic. Această țesătură este, de asemenea, certificată ca fiind realizată într-un mod care elimină substanțele nocive din lanțul de aprovizionare; asigurarea faptului că produsele sunt sigure pentru consumatori, lucrători și mediu. Aceasta înseamnă că singura urmă pe care o vei lăsa pe munte sunt urmele de pe anvelopele tale.

-Țesătură rezistentă la apă ExoShell40DR cu 3 straturi, excepțional de respirabilă și durabilă, într-o construcție complet etanșă cu cusături
-Finisaj rezistent la apă, fără PFC, non-toxic
-Preformat pentru o potrivire articulată excelentă pe bicicletă și panouri elastice pentru o mișcare fără restricții
-Buzunare de mână rezistente la apă
-Scaun extra durabil și panou interior pentru glezne
-Fermoarele laterale, lungi, cu înălțimea coapsei, hidrofugă, fac pantalonii ușor de pus și de scos, iar jumătatea superioară a fermoarelor dublându-se ca orificii de aerisire pentru coapsă, cu garnituri din plasă.
-Bucle de centură și braț cu fermoar cu închidere cu buzunar
-Detalii reflectorizante pentru vizibilitate pe timp de noapte
-Compatibil Clickfast™

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare