Manusi Endura MT500 D3O Bleu/Mov

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
199 Lei
(249 Lei)
Cod: E0158BE/3
Stoc limitat
Brand: ENDURA

Filosofia Designului
Pe măsură ce ghidoanele devin mai late și potecile devin mai strânse, șansa ca mâinile tale să vină în contact cu obstacole de lângă potecă crește. Mănușile MT500 D3O de la Endura vă ajută să vă mențineți aderenta fără a compromite senzația de ghidon, oferind în același timp protecția la impact este necesară pentru mâini. Proiectate pentru a fi durabile, dar distractive, ele completează în continuare gama de protecție D3O lideră de piață a Endura.

Ingineria țesăturilor
Partea din spate elastică în 4 direcții, respirabilă, antideschis și palma din piele sintetică cu  fara căptușeală se conformează perfect mâinii tale, oferindu-ți o conexiune maximă cu ghidonul tau. O senzație care oferă incredere si protecție!

Protecție la impact D3O®
D3O® folosește tehnologie brevetată, în curs de brevet și proprietară pentru a realiza materiale sensibile la viteză, moi, flexibile, cu proprietăți mari de absorbție a șocurilor. Tehnologia de bază a D3O® aplică principii non-newtoniene materialelor care sunt proiectate pentru absorbția șocurilor. Materialele non-newtoniene se rigidizează la impact pentru a disipa energia de impact și pentru a reduce forța transmisă, înainte de a reveni la starea lor flexibilă.

-Spațiul de la incheietura cu elastic, respirabil
-Protecție D3O® pentru degetele și degetele
-Palmă durabilă din piele sintetică
-Zero căptușeală pentru dexteritate maximă și senzație de bară
-Imprimare din silicon pe palmă și vârful degetelor pentru aderenta
-Zona absorbanta de transpirație din micro piele de căprioară pe degetul mare.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare