Jacheta Endura Singletrack II ''Olive''

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
569 Lei
(875 Lei)
Cod: E9176GO/3
Mai sunt putine
Brand: ENDURA

   Jacheta Endura Singletrack pentru ciclism, impermeabilă, excelează atunci când mergi cu bicicleta de munte în condiții mai putin favorabile, dându-ți un motiv în plus să nu te temi de apa si noroi. Foarte rezistentă la apă și respirabilă, vă încurajează să ieșiți și să mergeți pe bicicleta indiferent de vreme.

     Aspectul simplu al jachetei SingleTrack poate fi înșelător, dar nu vă lăsați păcăliți. Aceasta este o jacheta de ciclism conceputa pentru a satisface toate nevoile dvs. fie pe bicicletă sau nu. Gluga jacketei oferă protecție împotriva intemperiilor atunci când este nevoie, dar este bine asigurată cu o curea atunci când nu. Include un buzunar la piept plus inca doua de maini pentru obiectele tale esentiale.Sub fiecare subrat exista doua deschideri mari cu fermoar, pentru o ventilatie mai buna, iar manseta manecilor se poate ajusta cu ajutorul unui sistem de prindere cu arici.

     Membrana ExoShell20™ ofera o impermeabilitate de 10.000 mm asigurandu-te ca apa nu patrunde de la exterior, plus o respirabilitate de 20.000 care te mentine uscat la interior.

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare