Jacheta Dama Endura MT500 Waterproof

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
813 Lei
(1,250 Lei)
Cod: E9153BK/3
Cautam la furnizor
Produsul se comanda de la furnizor, disponibilitatea si timpul de livrare se vor comunica dupa plasarea comenzii.

Filosofia Designului
Conceput de femei, pentru femei, geaca Endura, lider de clasă pentru femei, impermeabilă, pentru mountain bike, a fost reînnoită pentru a se asigura că continuă să răspundă cerințelor lumii în continuu progres al ciclismului montan. Purtat și iubit de o mulțime de ridere talentate, inclusiv DH Queen Rachel Atherton! Jacheta impermeabilă MT500 pentru femei păstrează toate caracteristicile care îi conferă atractivitate universală, dar face un salt cuantic înainte cu o potrivire, un stil și o durabilitate îmbunătățite pentru a-și continua domnia ca regina de necontestat a jachetelor pentru biciclete montane. Fără PFC și construit pentru a rezista, acest produs are acum, de asemenea, acreditări puternice de mediu și este MADEKIND.

Funcția MTB
Nimic nu a fost lăsat la întâmplare la acest produs. Jacheta încorporează panouri elastice acolo unde aveți cea mai mare nevoie pentru a vă ușura mișcarea, în timp ce ventilația compatibilă cu rucsacul asigură că fluxul de aer din jurul corpului nu este compromis atunci când porți un rucsac. Toate fermoarele sunt foarte rezistente la ploaie, iar buzunarul pentru permisul de lift din mânecă adaugă versatilității jachetelor.

ExoShell40DR™
Țesătura din inima noii colecții ucigașe de impermeabilitate MT500 se mândrește cu aceeași categorie de respirabilitate și evaluări de impermeabilitate ca și ExoShell40 standard, dar cu durabilitatea (DR) optimizată pentru a aborda cel mai aspru teren montan. Un strat exterior dur și durabil este laminat cu o atingere moale, un strat interior din plasă cu absorbție mare, care îndepărtează eficient umezeala de pe piele și prin membrana super-fină fără fluor plasată în mijloc. Ca și în cazul tuturor impermeabilizărilor Endura, ExoShell40DR™ este tratat cu un tratament DWR fără PFC ecologic. Această țesătură este, de asemenea, certificată ca fiind realizată într-un mod care elimină substanțele nocive din lanțul de aprovizionare; asigurarea faptului că produsele sunt sigure pentru consumatori, lucrători și mediu. Aceasta înseamnă că singura urmă pe care o vei lăsa pe munte sunt urmele anvelopelor tale.

-Țesătură rezistentă la apă ExoShell40DR cu 3 straturi, excepțional de respirabilă și durabilă, într-o construcție complet etanșă cu cusături.
-Țesătură MadeKind' certificată ca fiind sigură pentru tine și mediu, fără PFC-uri toxice.
-Umeri durabili cu prindere din silicon și panouri elastice poziționate ergonomic.
-Glugă reglabilă 3D pentru cască.
-Ventilație prin orificii mari de ventilație cu fermoar în două căi la subrat, care se extind pe spate, compatibil cu rucsacuri de spate.
-Buzunare frontale care funcționează ca orificii de aerisire, buzunar interior ascuns și buzunar pentru bikepass la mânecă.
-Fermoar frontal hidrofug cu clapă de furtună.
-Manșetă interioară din lycra la atingere moale pentru un plus de confort și protecție.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare