Tricou Endura GV500 Foyle T Rosu

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
235 Lei
(335 Lei)
Cod: E5084RR/3
Stoc limitat
Brand: ENDURA
Culoare: ROSU

Filosofia Designului
Endura fabrică un kit fără îndoială pentru off și pe drum de peste 25 de ani, așa că știm ceva sau două despre mersul pe pietriș. GV500 Foyle T are un aspect casual și o tonă de tehnologie. Caracteristica remarcabilă a acestui blat de pietriș este țesătura din amestec merinos, care este un tricot ușor, cu absorbție rapidă, care vă menține mai proaspăt pentru mai mult timp.

Potrivit pentru aventură
Croiala acestui tricou a fost proiectată cu experiență pentru a se potrivi poziției puțin mai agresive cunoscute de bicicletele cu pietriș și plimbările de aventură, în comparație cu blaturile mai tradiționale orientate spre bicicletele de munte. Cu set în față, mâneci articulate și o potrivire standard subțire, dar relaxată, fără clapete, acesta va fi cu siguranță trioul tău pentru călărie de aventură.

Sistemul GV500
O ținută GV500 este conceput să funcționeze ca un sistem și oferă spațiu de stocare amplu pentru aventuri epice de o zi până la mai multe zile, păstrând în același timp o potrivire simplă, fără volum. Amplasarea atentă a buzunarelor asigură că buzunarele suprapuse sunt întotdeauna compensate, sporind stabilitatea de transport a sarcinii și orificiile de ventilație se dublează ca deschideri pentru a permite accesul la depozitare pe straturile inferioare. Consultați astăzi întreaga gamă GV500.

Stocare sigură
Un buzunar de securitate cu fermoar a fost inclus în partea din spate a tricoului pentru a vă păstra obiectele de valoare la îndemână.

Țesătură principală din tricot din amestec merinos, cu absorbție rapidă, ușoară
Țesătură super-stretch pe mâneci pentru o durabilitate suplimentară
Panouri din plasă poziționate critic pentru o ventilație excelentă
Buzunar de siguranță lateral cu fermoar
Mâneci articulate pentru o potrivire gata pe bicicletă
Potrivire standard subțire, dar relaxată, fără clapete

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare