Casca Endura MT500 Mips "Spruce Green"

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
860 Lei
(990 Lei)
Cod: E1536GS/M-L
Mai sunt putine

equipped with mips low friction layer

Ușoară ca greutate, dar nu cu caracteristici ușoare. Noua cască SingleTrack încorporează panouri Koroyd® în zonele cu impact puternic, oferind o absorbție sporită a energiei. Inserțiile Koroyd® formate 3D pentru un flux de aer îmbunătățit și o absorbție îmbunătățită a energiei într-un pachet incredibil de ușor. Acest lucru creează cele mai respirabile și ușoare căști de pe piață, oferind în același timp protecție superioară la impact față de construcția standard.

Design Philosophy
Bazându-se pe succesul predecesorului său premiat, noua cască MT500 oferă o acoperire sporită, iar adăugarea tehnologiei MIPS® o face mai sigură ca niciodată. Miezul Koroyd® complet oferă o absorbție de neegalat la impact și menține greutatea scăzută, iar orificiile mari de ventilație îți mențin capul rece atunci când lucrurile se încălzesc.
Koroyd®

Inserții Koroyd® formate 3D pentru un flux de aer îmbunătățit și o absorbție îmbunătățită a energiei într-un pachet incredibil de ușor. Acest lucru creează cele mai respirabile și ușoare căști de pe piață, oferind în același timp protecție superioară la impact față de construcția standard.


MIPS®
Sistemul de protecție a creierului MIPS®, care este conceput pentru a reduce mișcarea de rotație transferată creierului de la impacturile unghiulare către cap.

Feature packed

Noua cască MT500 are multe caracteristici, inclusiv un cozoroc reglabil, căptușeală anti-bacteriană, suport pentru ochelari, precum și un accesoriu de fixare pentru un far sau o cameră pentru cască.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare